Led subsidie

Led verlichting is op dit moment de energiezuinigste verlichting die er te vinden is. Dit is dan ook de reden dat steeds meer mensen en organisaties ervoor kiezen om gebruik te maken van deze lichtbron. Dankzij alle technologische ontwikkelingen op dit gebied, kunnen de ledlampen hedendaags aan dezelfde lichtbehoefte voldoen als alle andere lampen. Daarnaast is het ook nog een mogelijk om te genieten van led verlichting subsidie. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

De Energie-investeringsaftrek

Zodra organisaties ervoor kiezen om gebruik te maken van led verlichting, krijgen deze een subsidie. Bij de aanschaf van deze led lampen kan men een led verlichting subsidie krijgen die kan oplopen tot wel 41,5%. Led verlichting valt namelijk ook onder de lijst van energiezuinige producten waarop de Energie-investeringsaftrek wordt verstrekt. Deze EIA kan aangevraagd worden voor zowel de aanschaf als de kosten van de montage en/of installatie hiervan. De EIA wordt verstrekt over de ledverlichting die energiezuiniger is ten opzichte van de gangbare verlichtingstechniek. Dit betekent dat deze subsidie over allerlei toepassingen van de led verlichting kan worden verstrekt, dit geldt voor zowel de binnen als buitenverlichting. Door gebruik te maken van deze EIA, kan er sinds 2009 bij aanschaf van led verlichting subsidie worden verkregen. Deze is bestemd voor ledverlichting in of bij nieuwe en bestaande bedrijfsgebouwen.

Andere voordelen van ledverlichting

Niet alleen de subsidie die bij het gebruik van ledverlichting te verkrijgen is, is een voordeel. Een ander groot voordeel is namelijk dat een ledlamp energiezuinig is en dus relatief lagere kosten met zich meebrengt. Daarnaast is het een duurzaam en milieuvriendelijk product, waardoor u uw organisatie van een groener imago voorziet. Dankzij deze voordelen is de aanschafprijs van de led verlichting binnen een jaar weer terug verdient. Maak dus de keuze voor energiezuinig en duurzame verlichting en kies voor de led verlichting subsidie. Wij weten als Led Groothandel alles van subsidie en kunnen u als bedrijf zijnde perfect adviseren op gebied van led verlichting.

Led tl lampen
> Lees hier meer over
Energiezuinige lamp
> Lees hier meer over
Led armaturen
> Lees hier meer over