Led armaturen

Zodra er gekozen wordt voor het gebruik van led verlichting, zal er een led armatuur gekozen moeten worden. Er zijn namelijk veel verschillende soorten led armaturen. Zo zijn er bijvoorbeeld opbouwarmaturen en inbouwarmaturen. Daarnaast zijn er nog verschillende led armaturen die in allerlei diverse situaties kunnen worden toegepast. Zo zijn IP65 armaturen geschikt voor led buizen en zijn noodverlichting armaturen vooral geschikt om tegen een wand of plafond te monteren. Bent u opzoek naar armaturen van een bepaalde lijn of in een grote aantallen? Dan kunnen wij van Led Groothandel u veder helpen, wij leveren namelijk led armaturen aan bedrijven en organisatie. De mogelijkheden door bespreken? Neem contact met ons op.

Veilige behuizing

Armaturen zijn vooral bedoeld om ervoor te zorgen dat de led lampen in een veilige behuizing hangen. Tevens zorgen deze ervoor dat de tl buizen het juiste licht verspreiden. Het is daarom van belang om voor al deze diverse toepassingen voor het juiste type armatuur te kiezen. De armaturen kunnen zorgen voor zowel de gewenste lichtspreiding als de gewenste lichtbeleving en hebben daarom ook een grote invloed op de uitstraling van het licht. Een led armatuur is dan ook een combinatie van een lichtmachine met een voorschakelapparatuur, die tezamen het verlichtingssysteem vormen. De led armatuur bepaalt het optische systeem in combinatie met de lichtbron en functioneert tevens als koellichaam.

Geschikt voor allerlei toepassingen

Voor iedere toepassing van led verlichting is wel een geschikte led armatuur te vinden. Zo kunnen deze gebruikt worden in kantoren, scholen, woningen, winkels en voor allerlei andere doeleinden. Dankzij het gebruik van de juiste armatuur kan er veel meer uit ledverlichting gehaald worden, dan anders het geval was. Maak deze keuze dus zo zorgvuldig mogelijk als u voor de ideale energiezuinige verlichting wilt gaan en bekijk alle mogelijkheden. Ook kunt u met ons om tafel gaan zitten om de opties voor u door te spreken als groothandel zijnde leveren wij uitsluitend aan bedrijven.

Led leverancier
> Lees hier meer over
Led benodigdheden
> Lees hier meer over
Buitenverlichting
> Lees hier meer over