Led strips

De afgelopen jaren heeft de led verlichting een opmerkelijke groei doorgemaakt. Veel consumenten kiezen voor ledverlichting omdat deze veel mogelijkheden biedt en daarnaast nog financieel aantrekkelijk is. Zodra er gebruik wordt gemaakt van led strips, is het mogelijk om een mooie sfeer te creëren die tevens nog dienst doet als een goede lichtbron. Op een led strip zitten op één kant meerdere leds gemonteerd. Tussen deze leds zit een paar centimeter ruimte, zodat er een mooie  verdeling van lichtstralen heerst. Wilt u ook van deze led strips in uw bedrijf plaatsen? Led Groothandel levert uitsluitend aan bedrijven en organisatie. Vul het contactformulier in waarna we de opties kunnen bespreken.

De led strip in gebruik

Zodra u kiest voor een led strip, zult u merken dat deze heel gemakkelijk in het gebruik zijn. Deze strips zijn buigbaar, waardoor u deze op vele manieren kunt gebruiken. Led strips worden veelal op rollen van vijf meter geleverd door de fabriek. U kunt deze echter zelf in de gewenste maat knippen, doordat er iedere 5 centimeter de mogelijkheid wordt geboden om het desbetreffende stuk eraf te knippen. Zodra u de gewenste lengte heeft, kunt u deze strip gemakkelijk bevestigen op de ideale plek doordat er een plakstrip op de achterkant gemaakt is. Zodra de strip op de goede plek zit, kunt u deze aansluiten op een transformator die op het stroomnet is aangesloten.

Kies voor de ideale kleur

Led strips zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. Zo is het mogelijk om gewone witte te bestellen, maar kunt u ook kiezen voor een bepaalde kleur. Op deze manier kunt u zelf de sfeer in de desbetreffende kamer bepalen. Naast de gewone vaste kleuren is het ook mogelijk om een RGB led strip aan te schaffen. Deze RGB strips verwisselen steeds van kleur doordat ze met een bepaalde kleurcodering werken. Neem contact op met ons en ontdek de mogelijkheden van Led Groothandel.

Energiezuinige lamp
> Lees hier meer over
Led subsidie
> Lees hier meer over
Design led lampen
> Lees hier meer over