Led tl lampen

In kantoren en fabrieken wordt er vaak gebruik gemaakt van tl-buizen. Deze tl-buizen zijn zo populair in de zakenwereld omdat deze weinig energie verbruiken en tevens over een lange levensduur beschikken. Er is echter een verandering gaande omtrent deze tl-buizen, door de uitvinding van de led tl lampen. Deze led tl lampen beschikken over meer voordelen dan de gewone tl-buizen. De verwachting is dan ook dat deze tl-buizen langzaamaan verdwijnen en worden vervangen door de led tl-buizen. Moet u de oude tl-buizen nog vervangen? Schaf dan hier uw led tl-buizen aan voor in uw bedrijf of organisatie. Led Groothandel levert uitsluitend led tl lampen aan bedrijven waarbij u ook kunnen voorzien in uw behoeftes.

Besparen op energie

De led tl lampen verbruiken nog minder energie dan de gewone tl lampen. De reden hiervoor is dat er speciale gepatenteerde sensoren in de buizen zijn gebouwd, die het omgevingslicht meten en aan de hand hiervan bepalen hoeveel licht er daadwerkelijk nodig is. Op deze manier voorziet de lamp zichzelf dus van de benodigde informatie om de lichtsterkte optimaal te houden. Dankzij deze sensoren wordt er dus niet meer licht afgegeven dan nodig is, wat weer enorm bespaart op de energiekosten. Een ander groot voordeel van een led tl lamp is dat deze een nog langere levensduur heeft dan de gewone tl-buizen. Dit houdt in dat deze dus minder vaak vervangen hoeft te worden, wat ook weer kostenbesparend is.

Makkelijk te bevestigen

Zodra u ervoor kiest om van tl buizen over te stappen op led tl lampen, kunt u deze gemakkelijk vervangen. De led tl lampen passen namelijk in de bestaande armaturen van de tl-buizen, waardoor er geen aanpassingen aan de huidige buizen plaats hoeven te vinden. Led tl lampen zijn daarnaast ook nog eens een stuk handiger op de werkplek dan gewone tl-buizen, doordat deze afgestemd kunnen worden op de lichtbehoefte en niet flikkeren. Hierdoor kunnen de medewerkers zich beter concentreren en ondervinden deze geen hinder van het licht. Ontdek het zelf door de nieuwe tl-buizen aan te kopen bij Led Groothandel.

Led armaturen
> Lees hier meer over
Led leverancier
> Lees hier meer over
Boot en camper
> Lees hier meer over