Energiezuinige lamp

Het is al een lange tijd onderwerp van vele gesprekken, de wereld op milieuvriendelijke wijze voorzien van licht en energie. Mede door dit onderwerp van gesprek is de interesse in en de productie van de energiezuinige lampen enorm gegroeid. Tevens is de markt van de energiezuinige lampen zeer populair geworden op gebied van wetenschap en onderzoek. Hierdoor zitten onder andere de spaarlamp en de led verlichting al een aantal jaren in de lift. De Led verlichting verovert ook steeds meer bedrijven. Als u ook wilt profiteren van deze energiezuinige lampen in uw bedrijf of organisatie neem dan contact op met Led Groothandel.

Iedere lamp energiezuinig

Vooralsnog is het geen haalbaar doel om iedere lamp op energiezuinige wijze te laten functioneren. Echter, voor steeds meer verschillende lampen bestaan energie zuinige oplossingen, waarbij vooral de led verlichting zich fors ontwikkelt. Inmiddels is het mogelijk om vrijwel alles binnens- en buitenshuis met led lampen te verlichten. Naast led verlichting en spaarlampen zijn ook tl-lampen en halogeenlampen energiezuinig. De tl-lamp en halogeenlampeen kunnen echter niet opboksen tegen de energie besparende spaar- en ledlampen.

Energielabel van A tot en met G

Bij de aanschaf van verlichting kunt u rekening houden met de milieuvriendelijke kant door te kijken naar het energielabel. Iedere lamp is voorzien van een energielabel met een enkele letter van A tot en met G. Hierbij staat A voor zeer energiezuinig en is een lamp met energielabel G het minst energiezuinig. Om het nog gemakkelijker te maken heeft energielabel A een fel groene kleur en label G een donker rode kleur. Hiertussen werkt de kleur vanuit energielabel A steeds meer naar energielabel G toe. Zo is het energielabel D bijvoorbeeld geel en begint energielabel F een zeer donker oranje vorm aan te nemen. Bekijk ons aanbod voor de meest energie zuinigelampen en maak uw keuze! U vindt hier alle informatie over de energiezuinige lampen die u zoekt, eenmaal de juiste lamper gevonden moet u ze alleen nog bestellen. Als groothandel zijnde gespecialiseerd in led lampen bieden wij deze lampen aan aan interieurbouwers, doorleveranciers en architecten. Geïnteresseerd in de opties voor uw als bedrijf neem eenvoudig contact met Led Groothandel op.

Led tl lampen
> Lees hier meer over
Led armaturen
> Lees hier meer over