Waarom led lampen?

Mogelijk komt er enorm vaak informatie tot u met het idee dat led verlichting of spaarlampen enorm veel energie zuiniger te werk gaan dan de reguliere verlichting. Ondanks deze informatie weet u nog niet precies waarom u dan zou moeten kiezen voor led lampen. Waar ligt nu exact de reden dat deze verlichting zuiniger te werk gaat en wat kost het u? Deze onduidelijkheden omtrent led lampen willen wij graag uit de lucht halen, lees dus snel verder en kom te weten hoe u enorm veel geld kunt besparen met de aanschaf van led lampen.

De energiezuinige verlichting

Op het moment dat we over de led lamp praten, praten we over de meest energie zuinige manier van verlichten. Hierbij hebben we echter wel de kaars buiten beschouwing gelaten. We kennen drie milieuvriendelijke manieren van verlichting, dit zijn led lampen, spaarlampen en halogeenlampen. Deze zijn veel zuiniger met de benodigde energie dan bijvoorbeeld de simpele gloeilampen. Waarom kiezen voor led lampen? Op deze website vindt u het antwoord op deze vraag. Daarnaast bent u bij de gloeilampen op lange termijn veel tijd kwijt met de aanschaf en het verwisselen van de peertjes. Doordat de led lampen, spaarlampen en halogeenlampen langer meegaan kost dit in ieder geval al minder tijd en moeite.

Voorsprong op concurrentie

Laten we beginnen met het feit dat led verlichting 50.000 branduren heeft en spaarlampen niet verder komen dan 10.000 branduren. Ook halogeenlampen komen met 1.200 branduren (wat in vergelijking met de gloeilamp niet weinig is) niet in de buurt. Op het gebied van de kostprijs is de led lamp wel meer dan twee keer zo duur tegenover de spaarlamp, dit compenseert de led lamp eenvoudig met slechts 6 watt per lamp en maar 300 kwh verbruik per 50.000 branduren. Uiteindelijk komt dit er op neer dat u voor 50.000 led lamp branduren 75 euro betaald, voor 50.000 spaarlamp branduren betaalt u meer dan het dubbele en voor de halogeenlampen meer dan het tiendubbele. Als u 25 lampen in huis heeft en uitgaat van 50.000 branduren, dan bespaart u met led verlichting maar liefst 18.070 euro op de halogeenlampen. Dus moet u nog overwegen waarom u voor led lampen zou kiezen? Of bent u overtuigd van voordelen van deze lampen. Onze Led verichting zal u in geen tijd overtuigen! Led Groothandel is een groothandel die gespecialiseerd is in het leveren van led lampen tegen een voordelige prijzen. Wij leveren niet alleen aan bedrijven maar ook aan architecten, interieurbouwers en doorleveranciers.

Buitenverlichting
> Lees hier meer over
Led tl lampen
> Lees hier meer over
Led benodigdheden
> Lees hier meer over