Voordelige led online kopen op Led-Groothandel.nl

Op deze website kunt u een ruim overzicht van ledverlichting vinden. Hier staan allerlei verschillende aspecten beschreven die betrekking hebben op ledverlichting. Als u opzoek bent naar ledverlichting, dan zijn wij uw groothandel bij de levering van led lampen. Onze relaties zijn onder meer interieurbouwers, architecten, doorleveranviers en installateurs. Wilt u ook genieten van onze voordelen, vul dan het contactformulier in, waarna er zo spoedig mogelijk contact met u wordt opgenomen.

De opkomst van led lampen

Ledverlichting bestaat al een aantal jaar, maar het is de laatste jaren pas echt in opkomst gekomen. De voordelen van ledverlichting ten opzichte van de andere verlichting zijn dan ook zeker een aanleiding om over te gaan tot ledlampen. Het is namelijk niet alleen mogelijk om een prachtige en unieke sfeer te creëren met deze lampen, maar het is tevens ook nog enorm kostenbesparend. Een ledlamp heeft namelijk 50.000 branduren, wat gelijk staat aan ongeveer 10 jaar licht. Dit betekent dat de lamp niet vaak vervangen hoeft te worden. Daarnaast is de ledlamp een stuk energiezuiniger dan de andere lampen. Op deze manier bespaart u dus op de energiekosten, terwijl u wel nog over een evengrote hoeveelheid licht beschikt.

Overige producten

Zodra u besluit om over te gaan tot ledverlichting, zult u een aantal keuzes moeten maken. Dit komt namelijk doordat er vele verschillende soorten ledlampen te verkrijgen zijn. Daarnaast heeft u ook nog een aantal onderdelen nodig om het meest profijt uit de lamp te halen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dimmers, trafo's en fittingen. Dit is in principe niet zo verschillend als bij een normale spaar- of gloeilamp. Een ander groot bijkomend voordeel is het feit dat als u als organisatie gebruik maakt van ledverlichting, u kans maakt op een subsidie. Voor meer informatie over deze subsidie en de andere voordelige aspecten die wij u kunnen leveren als groothandel, kunt u verder kijken op deze website. Bent u opzoek naar een groothandel dan wij u nieuwe partner, wij leveren alleen business to business en staan altijd open voor nieuwe relaties. Neem door middel van het contactformulier vrijblijven contact met ons op.

Led tl lampen
> Lees hier meer over
Energiezuinige lamp
> Lees hier meer over
Led armaturen
> Lees hier meer over